Gospelkoor Eternal Joy

Wanneer: elke woensdag van 20.00 u tot 21.30 uur
Waar: Hoeksteen
Contact: eternaljoyrijssen@gmail.com

Sinds 2-12-2014 hebben we een nieuwe website. Het adres staat hierboven.

Het koor  is opgericht op 15  januari 1998 omdat verschillende jongeren de behoefte hadden om de leemte tussen het tienerkoor en het Hervormd Kerkkoor op te vullen. Na een stormachtige groei in de beginjaren tot ruim 100 leden is het koor nu afgeslankt en bestaat op dit moment uit ongeveer 25 enthousiaste leden . Elke woensdagavond komen we samen in de Hoeksteen om te repeteren en elkaar te ontmoeten want gezelligheid staat hoog in ons vaandel.
Eternal Joy bestaat uit jonge mensen die geloven in Jezus Christus onze Heiland en Zaligmaker. Dat geloof willen we uitdragen door het zingen van vooral Opwekkingsliederen en Gospels in het Nederlands en in het Engels.
Wat zingen wij:
Nederlands en Engelstalige gospels, opwekkingsliederen, lofprijzingsliederen, Negro's en af en toe Afrikaanse nummers.
Wat is onze missie?
Zingend het Evangelie uitdragen en mensen inwinnen voor de liefde van Christus.
Eternal Joy betekent: Eeuwige vreugde, geen begin en geen einde.

Onder de enthousiaste leiding van onze nieuwe dirigent Tim van Dorst leren we tijdens de repetities de liederen en hij begeleidt ons dan op de piano.
Tijdens optredens worden we begeleid door Tim op de piano, een combo met verschillende muziekinstrumenten of door een band. Deze optredens vinden hoofdzakelijk binnen Rijssen plaats maar ook buiten Rijssen zijn er optredens geweest zoals in Laren (Gld), Nijverdal, Wierden, Lemele......
We zingen dan als koor alleen maar ook soms samen met andere koren of muziekgroepen.
Om het jaar verzorgen we kerstavondzangdienst in de Schildkerk te Rijssen.

Nieuwsgierig geworden en wilt u ons ook eens horen en zien zingen, vul dan het contactformulier in op de site en wij nemen z.s.m. contact met u op.