Jeugdvereniging 15+

Voor wie: Alle jongeren vanaf 15 jaar
Wanneer: Iedere zondagavond
Waar: Sion (18:00 uur)
Contact: janvandendijk@gmail.com

Foto's

Informatie

Jeugdvereniging 15+ is een actieve vereniging in Rijssen die in het winterwerkseizoen bijna elke zondagavond bij elkaar komt. Dit doen we na de dienst van 16:30 uur  in Kerkelijk Centrum Sion. Het is dan ongeveer 17:45 uur. Ook na de dienst van 18:30 uur in De Ark is er JV. Iedereen vanaf 15 jaar is van harte welkom!

In het kort een impressie van een reguliere avond: Als aftrap drinken we samen een kopje koffie of thee. Daarna laten we ons verrassen hoe onze leeftijdsgenoten de avond verder invullen. Elke avond is bij ons een leerzame avond, vooral op gebied van Bijbel en geloof, maar ook op sociaal terrein. De onderwerpen van een avond zijn gebonden aan een thema, maar binnen dit thema is er vaak nog keuze genoeg. Vaak word er het een en ander verteld over het onderwerp van de avond en bespreken we dit in onze gesprekgroepjes, daarna worden er in groepsverband nog openstaande vragen overdacht.

Verder worden er regelmatig sprekers uitgenodigd, houden we muziekavonden, is er het jaarlijkse JV-kamp en worden er leuke activiteiten georganiseerd, dit maakt ons tot een hechte vereniging.