A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://beheer.hervormdrijssen.nl/rest/rooster/dienst/6052): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found

Filename: controllers/page.php

Line Number: 1157

Kerkdienstenrooster Kerk-TV

“Laat ons onze onderlinge bijeenkomst niet nalaten”

Kerk TV kijken via SmartTV, (TV met internet aansluiting.)
Dit type Tv werkt met flash.
Omdat flash veel beveiligingsproblemen geeft,  wordt dit in alle moderne browsers uitgezet. Om deze reden kunnen onze kerkTV uitzendingen dus niet meer met de huidige Smart Tv’s bekeken worden. Dit geld ook voor sommige tablets (1e generatie).
Kijken via Pc of laptop is wel mogelijk. Binnenkort verschijnt er een app waardoor kijken met een tablet (iPad bv) beter en makkelijker gaat.
Het beste resultaat krijgt u met een met een speciaal daarvoor bestemd modemkastje, welke aangeschaft kan worden op het kerkelijk bureau.

Dienst:
Voorganger:

Dienst Weeksluiting Eltheto met Heilig Avondmaal
Voorganger Ds. E. de Mots (Rijssen)
Schriftlezing Psalm 18: 1 t/m 18
Tekst Psalm 18: 2
Extra omschrijving
Voorzang 68: 17
Psalm 84: 1 en 6
Psalm 71: 5
Psalm 116: 1, 2 en 3
Psalm 18 Voorzang
Psalm 5: 11*
Psalm 118: 7

Informatie

Het icoon van de live uitzending van de diensten verschijnt 20 minuten voor aanvang van de dienst, vanaf dat moment kunt u live meekijken of luisteren.

Kosten kerkomroep

Hervormd Rijssen biedt de kerkomroep voor iedereen vrij toegankelijk aan.
Aan het uitzenden van diensten via de website zijn wel degelijk kosten verbonden.
Om deze kosten te kunnen dekken en om de kerkomroep vrij toegankelijk te houden, willen we diegene die regelmatig gebruik maken van de kerkomroep vragen een vrijwillige bijdrage te doneren.

Uw vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL31 FVLB 0699 8795 82 t.n.v. CvK Hervormde gemeente Rijssen, onder vermelding van "bijdrage kerkomroep" Of u kunt vrijwillig een bedrag via iDEAL overmaken door hier te klikken.

Voor meer informatie over werkwijze kerkomroep
en vrijwillige bijdrage, klik op onderstaande link.

Lees meer; klik op deze link>>