A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(http://beheer.hervormdrijssen.nl/rest/rooster/dienst/6037): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found

Filename: controllers/page.php

Line Number: 1152

Kerkdienstenrooster Kerk-TV

“Laat ons onze onderlinge bijeenkomst niet nalaten”

Problemen bij het kijken van een uitzending?

Door automatische beveiligingsupdates is het mogelijk dat u op dit moment problemen heeft met het bekijken van een live uitzending. Indien u gebruik maakt van Google Chrome, dan kunt u dit probleem oplossen door Flash te activeren in de browser. Mocht het daarna nog niet werken  probeer dan over te schakelen naar een andere browser, bijvoorbeeld Internet Explorer of Microsoft Edge. Het probleem is bekend en we werken aan een spoedige oplossing.

Dienst:
Voorganger:

Informatie

Het icoon van de live uitzending van de diensten verschijnt 20 minuten voor aanvang van de dienst, vanaf dat moment kunt u live meekijken of luisteren.

Kosten kerkomroep

Hervormd Rijssen biedt de kerkomroep voor iedereen vrij toegankelijk aan.
Aan het uitzenden van diensten via de website zijn wel degelijk kosten verbonden.
Om deze kosten te kunnen dekken en om de kerkomroep vrij toegankelijk te houden, willen we diegene die regelmatig gebruik maken van de kerkomroep vragen een vrijwillige bijdrage te doneren.

Uw vrijwillige bijdrage kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL31 FVLB 0699 8795 82 t.n.v. CvK Hervormde gemeente Rijssen, onder vermelding van "bijdrage kerkomroep" Of u kunt vrijwillig een bedrag via iDEAL overmaken door hier te klikken.

Voor meer informatie over werkwijze kerkomroep
en vrijwillige bijdrage, klik op onderstaande link.

Lees meer; klik op deze link>>