vrouwen/vriendinnenavond

Ben jij een (jonge) vrouw die overdag druk is met een baan, moeder van kinderen of heb je andere bezigheden, dan ben je van harte welkom op de vrouwen-vriendinnenavond.
Woensdag 31 januari komt Carianne Ros spreken over het thema: “Rust vinden aan de voeten van Jezus”.

Een actueel thema, veel vrouwen herkennen het vast wel. De meeste mensen zijn druk. Druk met bezigheden, druk met hun werk, druk met  kerk, familie, vrienden, social media… Ze moeten heel veel ballen in de lucht
houden, maar verlangen maar één ding: rust! Wat is er heerlijker dan werkelijk te kunnen zitten aan de voeten van Jezus, zodat je door de dag heen energie hebt en nieuwe kracht krijgt om alle dingen te doen die op je
bordje liggen?
Jezus zei: “Ik geef je mijn vrede, een vrede die de wereld niet geven kan.” Kom en ontvang van de vrede en rust die Jezus je wil geven.

Carianne is schrijver en een veel gevraagd landelijk spreker voor lezingen en workshops. Ze heeft gewerkt als personal coach en christen therapeut om mensen (terug) in balans te brengen met God.

U/jij kunt deze avond alleen komen, of moeders met (schoon)dochters, vriendinnen, collega’s, buurvrouwen. Kijk rond en neem gezellig iemand mee! De avond begint om 20.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Om 19.30 uur gaan de deuren open.
Deze avond is niet te beluisteren via de kerkradio, maar wel via internet (www.hervormdrijssen.nl) kerkdiensten live meeluisteren.

Locatie: Kerkelijk Centrum de Ark, Arkeheem 2.